Za porudžbine preko 6500rsd besplatna dostava

Uslovi korišćenja i politika privatnosti

Poštovani korisnici, molimo vas da pre korišćenja naših usluga, pažljivo pročitate sledeće uslove. Svaka poseta našem sajtu, kao i kupovina, znači da se sa ovim uslovima slažete u celosti. Ukoliko su oni za vas neprihvatljivi, molimo vas da ne koristite ovu prezentaciju.

Gorila proteini vam omogućava korišćenje usluga i sadržaja svog portala pod uslovima navedenim tačkativno ispod. Korišćenjem bilo kog dela portala, smatraće se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima.

 • Gorila proteini ima autorska prava na sadržaj portala. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem istih i biće podložno tužbi.
 • Zabranjeno je slanje ili prenošenje na ovu lokaciju poverljivih, nezakonitih, pretećih, uvredljivih i dr. materijala, poruka i komentara koji nisu u skladu sa zakonom.
 • Lični podaci koje prosledite našem portalu koristiće se isključivo u svrhu obrade porudžbenica, i ni na koji način neće biti prikazani trećim licima.
 • Sve informacije vezane za transakcije između Interomega doo i kupca smatraju se poslovnom tajnom, shodno zakonskim propisima Republike Srbije.

Politika privatnosti

 • Obavezujemo se da Vaše podatke ostavljene prilikom porudžbine na ovom sajtu nikada nećemo prodati, proslediti, ili na bilo koji način dati na korišćenje nekom trećem licu. Svi vaši podaci služe nam da obradimo i isporučimo vašu porudžbinu, kao i da ostvarimo kontakt.
 • Podaci koji su nam neophodni kako bi se trgovina obavila su: ime, prezime, adresa, e-mail i kontakt telefon. Bez tih podatake ne bismo bili u mogućnosti da realizujemo prodaju, isporuku ili da vam dostavimo informacije o statusu porudžbine.
4
  4
  Vaša korpa
  Paket 4 BILJNIH PROTEINA 40g
  1 X 1.049,00 RSD = 1.049,00 RSD
  Paket 4 PROTEINSKIH KAŠA 80g
  1 X 1.099,00 RSD = 1.099,00 RSD
  PROTEINSKI NAMAZ 375g, malina
  1 X 1.139,00 RSD = 1.139,00 RSD
  PROTEINSKI MLEVENI KEKS - Speculaas 80gr.
  1 X 239,00 RSD = 239,00 RSD

  Dobro došli u Gorila protein!

  Prilikom subscribe-a šaljemo ti promo kod dobrodošlice. 

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  *Obećavamo da te nećemo “bombardovati“ nepotrebnim emailovima već ćemo ti slati samo dobre vesti.